MIA & MARTIN

3 september 2022 

dagar kvar
skällinge

Bröllop - 14:00

SKÄLLINGE KYRKA

Vigseln äger rum i Mias hemby bara ett stenkast från där hon växte upp, i vackra Skällinge kyrka. Det var även här, vid Skällingesjön, som vi förlovade oss. Cirkeln är sluten! Skällinge kyrka nås enklast med bil.

Middag & Fest

SVINERIET, TÅNGEN

Efter vigseln fortsätter festligheterna på Svineriet vid Tången.
Där blir det mingel, 3-rätters middag och det toppar vi sedan med en riktig kalas-fest! Håll i er!

Från kyrkan till festlokalen rekommenderas samåkning och det går bra att låta bilen stå kvar över natten, både vid kyrkan och Svineriet. Vi ordnar transport från Svineriet till Varberg centrum efter att festen är slut ca 02.30.
Vill ni åka med så anmäler ni detta vid OSA.

Klädkod

KAVAJ

Förr var benämningen kavaj detsamma som mörk kostym, men idag använder många det för att beskriva en mer avslappnad klädsel. Det ska ändå vara en hel kostym, men den kan vara i en lite ljusare nyans. Till det kan männen bära slips eller fluga.

Som kvinna kan du bära en klänning, kjol eller byxdress som är finare än en vanlig vardagsklädsel utan att vara lika tjusig som aftonklädsel.

vsas

Boende

Vi kommer spendera natten på Varbergs Stadshotell. Önskar ni också övernatta där så bokar ni det via deras hemsida från 2245kr pp per natt, inklusive frukost.

INFORMATION: För er som skall bo här så går det bra att lämna sitt bagage innan vigseln för att sedan checka in på natten vid bröllopsfestens slut. (Tidig incheckning är inte möjlig)

Presenter

Det viktigaste för oss är att ni kommer och förgyller vår stora dag. Skulle ni vilja ge en gåva uppskattar vi bidrag till vår bröllopsresa. Då swishar ni till Toastmadame Johanna Bäckman, 070-829 81 79. Märk gärna med era namn och en liten hälsning.

Barn

Era barn är underbara men just denna dag önskar vi dela tillsammans med er vuxna. Undantag görs för ammande barn.

Toastmaster / Toastmadame

Vill ni hålla tal, spex eller underhålla på annat sätt under bröllopsfesten, eller har frågor om dagen, kontakta vår toastmaster Martin Olsson eller vår toastmadame Johanna Bäckman.

Johanna Bäckman

Martins storasyster – 070-829 81 79

Martin Olsson

Mias lillebror – 076-313 10 23

Anmäl er här!

STORT TACK För att ni delade dagen med oss!

MIA & MARTIN

3 september 2022 

Bilder

Ladda gärna ner bilder!
Publicerar ni dom så tagga @fotografnicole.se